Maverick Viñales, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Motor

Maverick Viñales és el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments del Gran Premi de Tailàndia

El circuit de Buriram, que s'estrena a MotoGP, veu el ressorgiment de les Yamaha de Viñales i Rossi. Márquez marca el cinquè millor temps

Actualitzat

Un bri d'esperança per a Yamaha, que està fent un final de temporada molt per sota de les expectatives i continua sense guanyar cap cursa aquest any: Maverick Viñales ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Tailàndia de MotoGP, seguit del seu company d'equip a Movistar Yamaha, Valentino Rossi.

Marc Márquez, vigent líder del campionat, ha dominat gran part de la sessió, però al final la seva Honda s'ha vist superada no només per les dues Yamaha, sinó també per les Ducati d'Andrea Dovizioso i Jack Miller.

Jorge Lorenzo i Pol Espargaró, que van ser declarats per pilotar tot i les caigudes que van tenir en l'anterior Gran Premi, han obtingut el 17è i 18è millor temps, respectivament. Àlex Rins, que ha tingut problemes mecànics a la seva Suzuki, ha marcat el 14è lloc, dos per darrere d'Aleix Espargaró i un menys que Dani Pedrosa. Jordi Torres, que corre a Tailàndia en substitució del lesionat Tito Rabat, ha estat el més lent dels 24 participants.  

Anar al contingut