Matheus Fernandes, fitxat a l'hivern, comença la pretemporada aquest dimarts
Barça

Matheus Fernandes: "El meu ídol és Busquets"

El migcampista brasiler s'incorpora al Barça amb la lliçó apresa i amb la intenció de fer una bona pretemporada per guanyar-se un lloc a la plantilla

Actualitzat

El brasiler Matheus Fernandes, un dels fitxatges del Barcelona per al curs vinent, admet que el seu ídol és Sergio Busquets i que arriba al club blaugrana amb la idea de "conquerir títols importants". Tot i que la competició 2019-20 encara segueix en marxa, un total de nou jugadors del FC Barcelona arrencaran aquesta setmana la seva pretemporada de cara a la temporada vinent. Un d'ells és Matheus Fernandes, els altres són Pedri, Trincao, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets, que iniciaran la pretemporada amb la realització dels tests mèdics corresponents.

En unes declaracions a Barça TV+, Matheus, fitxat procedent del Palmeiras a canvi de 3,2 milions d'euros i que va jugar cedit al Valladolid, es defineix com un jugador amb "una bona velocitat", amb capacitat per robar la pilota, però també tècnic.

 "Vull conquerir títols importants, que el meu somni sempre ha estat jugar al Barça. Ara que tinc aquesta oportunitat he de deixar la millor impressió possible, i si es pot, acabar la meva carrera aquí"


Matheus, de 22 anys, assegura que sempre s'ha fixat en molts jugadors, però el primer que el va inspirar va ser Busquets. Els altres, curiosament, també vesteixen o vestien de blaugrana:

"He tingut altres ídols també, jugadors com Xavi, Iniesta o Messi, tots ells per a mi són referents. La sensació d'estar al costat de Messi i Busquets per a mi sempre ha estat un somni i ho estic podent complir. Em fa molt feliç"


 Matheus Fernandez no aconsegueix ni imaginar tenir la possibilitat de compartir equip amb Messi. "La sensació d'estar al costat de Messi, al costat de Busquets, per a mi sempre ha estat un somni i ho estic podent complir. Em fa feliç, vull estar ja al costat d'ells, estic ansiós per estar al seu costat, al vestidor... ", ha afegit.

Anar al contingut