El valencià Mateu Lahoz, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Mateu Lahoz arbitrarà el clàssic

El col·legiat valencià serà l'encarregat de dirigir el Reial Madrid-Barça, que pot ser determinant per al desenllaç de la Lliga

Actualitzat

Un clàssic sempre és un clàssic, i més si pot tenir incidència en la classificació final de la Lliga. Reial Madrid i Barça, aspirants a desbancar del liderat un Atlètic de Madrid en declivi, es troben aquest dissabte (21.00) a l'estadi Alfredo Di Stéfano de Valdebebas en un duel que pot deixar tocat qui el perdi.

L'encarregat de dirigir el clàssic serà ni més ni menys que Antonio Miguel Mateu Lahoz, àrbitre internacional del col·legi valencià, que mai passa desapercebut i que té experiència a l'hora de dirgir partits de primer nivell. Sense anar més lluny, Mateu va arbitrar aquest dimecres l'anada dels quarts de la Champions entre el Bayern de Munic i el París Saint-Germain.

El Reial Madrid té un balanç favorable en els cinc clàssics que ha xiulat fins ara Mateu Lahoz: tres triomfs blancs, un empat i una sola victòria blaugrana, al Camp Nou, en partit de Lliga. L'últim duel va ser precisament el clàssic de la Lliga 2019-20, disputat al Santiago Bernabéu el primer de març, poc abans que la pandèmia suspengués la competició. Aleshores els blancs es van imposar per (2-0) al Barça, entrenat en aquell moment per Quique Setién.  

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut