Zeballos i Granollers
Zeballos i Granollers durant un partit a l'Open d'Austràlia
Tenis

Marcel Granollers protagonitza el millor punt de l'Open d'Austràlia

El barceloní ha sorprès a tots els espectadors en retornar una pilota de manera increïble

Redacció Esport3Actualitzat

Marcel Granollers i el seu company de dobles, l'argentí Horacio Zeballos, han estat eliminats de l'Open d'Austràlia després de perdre en semifinals contra la parella de locals Nick Kyrgios i Thanasi Kokkinakis per 7-6 i 6-4.

Tot i el resultat, el partit ha estat ple d'igualtat, emoció i punts espectaculars, com el de Granollers, que ha estat el protagonista d'un dels millors punts del torneig. A diferència dels partits individuals, en els dobles és important tenir bons reflexos per reaccionar a temps a les pilotes complicades que llancen els rivals, que ha estat el que ha demostrat el català.

En el sisè joc de partit, Kokkinakis ha rematat a la xarxa davant de Granollers, que encara estava recol·locant-se del cop anterior. Tanmateix, de manera sorprenent, el barceloní ha estirat la seva raqueta cap a darrere amb un cop increïble per salvar el punt, que ha acabat fallant Kyrgos. La cara del català en salvar el punt reflectia el que tots els espectadors pensaven, inclòs el compte oficial de l'Open d'Austràlia, que ha batejat el punt com "el millor cop del torneig".

Anar al contingut