Granollers i Zeballos saluden al final del partit Kyrgios i Kokkinakis
Granollers i Zeballos saluden al final del partit Kyrgios i Kokkinakis (EFE)
TENIS

Marcel Granollers, eliminat a les semifinals de dobles de l'Obert d'Austràlia

El tenista barceloní i el seu company Horacio Zeballos han caigut contra els australians Nick Kyrgios i Thanasi Kokkinakis (7-6, 6-4)

Redacció Esport3Actualitzat

Punt final a la participació de Marcel Granollers a l'Obert d'Austràlia 2022. El tenista barceloní i el seu company de dobles, l'argentí Horacio Zeballos, han perdut a les semifinals contra els australians Nick Kyrgios Thanasi Kokkinakis per un ajustat 7-6 i 6-4.

El primer parcial ha estat molt igualat i cap de les dues parelles ha cedit el seu servei. Al desempat, dos minitrencaments dels tenistes locals han decantat la balança. Al segon set sí que hi ha hagut més alternatives, però un trencament al servei de Marcel Granollers amb 5-4 ha donat el partit a Kyrgios i Kokkinakis.

Ambient de gala a la pista Rod Laver

Els australians han comptat amb el suport del seu públic, en una pista Rod Laver que ha presentat la millor entrada fins al moment. "Hem jugat molts individuals amb ambients increïbles però cap ha estat com aquest", ha explicat Kyrgios. No obstant això, el polèmic jugador, que ja la va fer grossa al partit de quarts de final, també ha tingut en aquest partit els seus moments de tensió quan ha trencat la seva raqueta i ha acusat el públic d'haver-lo distret a l'hora de servir.

La final comptarà per primera vegada des del 1980 amb quatre tenistes locals, ja que a l'altra semifinal els australians Max Purcell i Matthew Ebden han superat Rajeev Ram i Joe Salisbury (6-3 i 7-6).

 

Anar al contingut