Marcel Granollers, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Tenis

Marcel Granollers culmina una heroica remuntada contra Benoit Paire i accedeix a les semifinals del torneig de Madràs

Marcel Granollers s'ha classificat per a les semifinals del torneig de Chennai, a l'Índia, després de desfer-se del francès Benoit Paire en un duríssim partit de quarts per 6-2, 3-6 i 7-6. Granollers, que ha remuntat un 2-5 advers en el tercer set, s'enfrontarà al també francès Edouard Roger-Vasselin per un lloc en la final.

Actualitzat

Marcel Granollers s'ha classificat per a les semifinals del torneig de Madràs, a l'Índia, després de desfer-se del francès Benoit Paire en un duríssim partit de quarts per 6-2, 3-6 i 7-6. El català s'ha emportat el primer set amb relativa facilitat però en el segon, Paire ha reaccionat per forçar el tercer i definitiu, que s'ha hagut de decidir en el "tie-break" després d'una heroica remuntada de Granollers.

El tenista català, actual número 38 del rànquing mundial, ha estat capaç de remuntar un 2-5 advers en el tercer set per acabar sumant un triomf heroic després de 2 hores i 13 minuts de partit. Ara, Granollers s'enfrontarà per un lloc a la gran final amb el també francès Edouard Roger-Vasselin, botxí de l'israelià Dudi Sela per 7-5, 6-7 i 6-0, mentre que en l'altra semifinal se les veuran el suís Stanislas Wawrinka, primer cap de sèrie del torneig i el canadenc Vasek Pospisil.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut