Márquez ja ha rodat amb la nova Honda al circuit de Xest. (Foto: MotoGP.com)
Motociclisme

Marc Márquez ja roda amb la nova Honda al circuit de Xest dos dies després de guanyar el Mundial de MotoGP

Marc Márquez, el flamant campió mundial de MotoGP, ha provat aquest dimarts la nova Honda de la temporada que ve al circuit de Xest. Després d'un dia de descans, Márquez ha fet 77 voltes al circuit valencià amb la nova moto i ha estat capaç de fer el millor registre del dia (1.30.536), i ha superat en dues dècimes Jorge Lorenzo i en quatre dècimes el seu company d'equip Dani Pedrosa.

Actualitzat

Marc Márquez, el flamant campió mundial de MotoGP, ha provat aquest dimarts la nova Honda de la temporada que ve al circuit de Xest. Després d'un dia de descans, Márquez ha fet 77 voltes al circuit valencià amb la nova moto i ha estat capaç de fer el millor registre del dia (1.30.536), i ha superat en dues dècimes Jorge Lorenzo i en quatre dècimes el seu company d'equip Dani Pedrosa.

Márquez ha reconegut que l'objectiu de la temporada que ve continua sent el mateix: aspirar al màxim. Després de l'èxit en l'any del seu debut en la categoria reina, el pilot català celebrarà el seu títol mundial dissabte a Cervera, la seva localitat natal.

D'altra banda, Márquez reunirà una quarantena de pilots del Mundial de motociclisme el pròxim 11 de gener al Palau Sant Jordi per agrair-los el suport que ha tingut aquesta temporada. Es construirà una pista de terra oval i s'hi disputarà un "dirt track" amb el nom de Superprestigi que destinarà una part dels diners recaptats a una causa social a petició del mateix Márquez. Jaume Alguersuari, l'organitzador de l'esdeveniment, ho ha confirmat en declaracions a Catalunya Ràdio.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut