Marc Gasol portarà el 14 als Lakers en homenatge al seu pare
NBA

Marc Gasol: "Formar part d'una franquícia guanyadora com els Lakers facilita la feina"

El pivot català ha explicat que lluirà el dorsal 14 en l'equip de Los Angeles com a homenatge al seu pare, que portava aquest mateix número quan jugava a bàsquet a la UE Gaudí

Redacció Esport3Actualitzat

El nou jugador dels Lakers, Marc Gasol, ha confirmat en un xat a Instagram amb seguidors del Bàsquet Girona que lluirà el dorsal 14 en l'equip de Los Angeles com a homenatge al seu pare, que portava aquest mateix número quan jugava a bàsquet a la UE Gaudí. El pivot català, que ha firmat per dos anys, té clars els objectius que té ara al davant.

"Potser al final s'aconsegueix o no, això no és una garantia ni molt menys, però formar part d'un equip on la mentalitat de tota la franquícia, des dels jugadors fins als propietaris, només és guanyar facilita molt la feina, sobretot a algú de la meva edat i de la meva mentalitat."

Marc Gasol té ara 35 anys i arriba als Lakers provinent dels Toronto Raptors, on fa dos anys va guanyar l'Anell de l'NBA.

"He gaudit molt a Toronto, però és un equip que ja havia tocat sostre i els nostres camins s'havien de separar; el fet que l'equip no continuï a la ciutat tampoc ajudava a fer que em plantegés continuar-hi".

ARXIVAT A:
Marc Gasol
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut