Bàsquet

La connexió perfecta dels Lakers: Marc Gasol-LeBron James

En una entrevista al canal de Twitch.tv d'Ibai Llanos, Marc Gasol dona les claus del seu fitxatge: experiència, defensa, intel·ligència, capacitat de generar des de la zona i tir exterior per obrir el camp

Víctor LavagniniActualitzat

"Guanyar és addictiu i amb els Lakers compartim l'objectiu: l'anell. Tota la franquícia té el mateix repte i no hi ha egoisme."

Marc Gasol va reflexionar i va prendre la decisió encertada. Moltes trucades de matinada durant el termini del mercat lliure fins a escollir els defensors del títol. Conscient que cada dia es llevarà amb l'energia, la motivació i la concentració de guanyar. La seva única prioritat als 35 anys. El rol del nou home gran dels Lakers és clar.

"Puc ajudar Anthony Davis i LeBron James, els puc donar més espai per penetrar i els pot anar molt bé tot el que sé fer en defensa. Jo també hauré d'aprendre d'ells dos."

Frank Vogel és un entrenador defensiu. LeBron i Davis són defensius. Els Lakers entenen que des de la defensa es genera bona part de l'atac i amb LeBron hi haurà una connexió segura.

"LeBron és un base, un aler, un pivot, pot fer de tot. És un jugador únic que fa el que vol. Hem d'ajudar-nos i començar a treballar. Jo he d'assolir primer tots els sistemes d'atac i defensa per poder ajudar."

Marc Gasol considera que la seva carrera és més que un somni. Se sent absolutament realitzat professionalment i a nivell personal, i per això ha anteposat el campionat als milions de dòlars que podien oferir altres equips.

Ja ha escollit dorsal, el 14 que portava el seu pare Agustí. Llibertat i aventura. Per poder escollir els Lakers i per començar a treballar en una de les capitals del bàsquet mundial, Los Angeles. "Benvigut a la família", li desitja el seu germà.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut