Barça

Marc Duch: "Parlar de firmes comprades és acusar el soci de frau"

El portaveu de Més que una Moció ha explicat que han demanat interventors a cada taula de validació de les firmes

Redacció Esport3Actualitzat

Més que una Moció considera que el fet que la junta del Barça parli de "firmes comprades" en la recollida de signatures per a la moció "suposa tractar el soci com a irregular" i ha afegit que "el mateix club l'acusa de possibles fraus". Així ho ha transmès el portaveu de la plataforma, Marc Duch.

A un dia que és constitueixi la mesa de validació, Més que una Moció ha indicat que el club ha de ser diligent i ha d'informar diàriament de quantes butlletes ha validat i quantes són vàlides, com a símbol de "transperència".

En aquest sentit, des de la plataforma també volen que hi hagi interventors a cada mesa que validi les firmes. Sobre que es facin 20.000 trucades als socis per comprovar que són els que han firmat la butlleta o se'ls enviïn SMS o s'estudiï cada butlleta amb un grafòleg, Duch ha indicat que "és inviable i només s'ha de fer quan realment hi hagi dubtes".

Finalment, des de Més que una Moció han assegurat que "passarem el tall amb tranquil·litat, no contemplem cap acció perquè estem convençuts que passem".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut