Futbol

L'últim ball de Leo Messi amb la selecció argentina

L'exblaugrana admet que el de Qatar serà "segurament" el seu últim Mundial

Actualitzat

L'última bala de Leo Messi per aconseguir elevar el seu estatus al nivell de Diego Armando Maradona als ulls dels seus compatriotes passa per Qatar. El crac argentí ha admès que el pròxim serà "segurament" el seu últim Mundial. No és una declaració sorprenent provenint d'un jugador de 35 anys, però és la primera vegada que l'exblaugrana ho verbalitza.

"És el meu últim Mundial, segurament. Em sento bé físicament. He pogut fer una pretemporada molt bona que no havia pogut fer l'any anterior i això ha estat fonamental per començar com he començat, amb molta mentalitat i molta il·lusió."

Messi ha fet aquesta confessió en una entrevista a la cadena Star +. El jugador de Rosario tindrà, doncs, una cinquena i última oportunitat per aixecar la Copa del Món, l'únic trofeu important que falta al seu palmarès. I l'únic que li falta per poder aguantar les comparacions amb Diego Armando Maradona al seu país. Tot i que les crítiques cap a ell han anat minvant --sobretot després de guanyar la Copa Amèrica l'any 2021--, el fet que no hagi pogut conquerir un Mundial, a diferència de Maradona, li fa perdre punts respecte al malaurat Pelusa a ulls de molts argentins.

"Arribem en bon moment, amb un grup fort, però pot passar de tot. Tots els partits són dificilíssims. No sempre són els favorits els que acaben guanyant o fent el camí que un s'espera. No som els màxims favorits. Hi ha seleccions que estan per sobre nostre."


 

ARXIVAT A:
MessiMundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut