Futbol

Luis Suárez: "No hi ha cap més possibilitat que no sigui guanyar la Lliga"

El davanter del Barça s'emociona en la presentació dels Relats Solidaris i diu que l'equip està unit en la victòria i la derrota: "Guanyem i perdem tots. Som humans i a vegades tenim alts i baixos"

Actualitzat

Luis Suárez ha estat el padrí d'una nova edició, la dotzena ja, dels Relats Solidaris. Una iniciativa que aquest any va dedicada a recaptar fons per als nens afectats de PKU, una malaltia genètica per a la qual no existeix cura, però sí tractament.

El davanter uruguaià ha tingut l'oportunitat de conèixer nens amb aquesta malaltia i ha lamentat "que tants nens, tantes persones pateixin. Sóc pare, imagino el que pateixen aquests nens i és molt dur", ha dit.

Luis Suárez s'ha emocionat quan la Candela, una nena afectada d'aquesta malaltia, li ha demanat que es recordés d'ella quan marqués un gol i li ha promès mostrar una samarreta amb el lema "Jo sóc PKU". "Donaré la targeta groga per benvinguda, amb tot l'afecte per la Candela i els nens que tenen PKU", ha dit.

Sobre el moment actual del Barça, Suárez s'ha mostrat convençut que el Barça guanyarà la Lliga: "Podem guanyar-la i volem guanyar-la. No hi veig cap més possibilitat. I la Copa, també", ha indicat. Suárez ha lamentat que, quan les coses no han sortit bé, s'hagi personalitzat en algun jugador: "Guanyem i perdem tots, no és mai culpa d'un sol jugador". I ha recordat que els cracs del Barça "som humans, no màquines. Podem tenir alts i baixos". En aquest sentit, Suárez també ha parlat dels integrants del trident dient que "acostumem a jugar, però no som intocables".  

També ha descobert el davanter sud-americà que té les seves manies i ha confessat que "m'he canviat les botes per canviar el sentit de la mala ratxa", ha comentat. Sembla que ha funcionat.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut