Ral·li Dakar

Luca Manca és traslladat a un hospital de Santiago de Xile en estat greu però estable

El pilot italià Luca Manca, que va tenir una forta caiguda durant la sisena etapa del Ral·li Dakar, ha arribat a Santiago de Xile "en estat greu però estable", segons han assegurat fonts mèdiques de l'hospital on l'han ingressat. "Els seus signes vitals estan bé dintre de la gravetat i ara, amb la major infraestructura disponible, esperem que es recuperi", han dit des del mateix centre hospitalari, on el pilot italià va arribar amb un avió ambulància. La caiguda li va provocar un edema cerebral, a més d'una fractura nasal i una contusió pulmonar, unes lesions que posaven en risc la seva vida. Ara s'haurà de veure quina és la seva evolució en els pròxims dies.

Actualitzat
El Ral·li Dakar ha tornat a fer evident la seva cara més dura. El pilot italià Luca Manca està en estat greu després d'una doble caiguda durant la sisena etapa de la prova. El motorista va caure tot just començar la jornada, al quilòmetre 6, però es va aixecar i va continuar. Pocs minuts després de rependre la cursa va tornar a caure, potser per les conseqüències de la primera caiguda, i aquesta vegada l'accident va ser greu, i el van traslladar a un hospital on els metges li han diagnosticat un traumatisme cranioencefàlic. L'italià es troba en coma induït i els metges diuen que té una contusió cerebral i una altra de pulmonar, a banda d'una fractura al nas.

Coma, afectat

Marc Coma es va mostrar visiblement afectat pel greu accident de Luca Manca, que un dia abans li havia cedit una roda perquè pogués acabar l'etapa. "És un gerro d'aigua freda. En Luca va fer un gest increïble, donar-me la roda sense cap tipus de compromís. És una pena i un cop molt dur, esperem que es pugui recuperar", ha desitjat el pilot d'Avià.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut