(@MrSubi95)
Bàsquet

L'Spar Girona guanya el Clarinos de Tenerife pensant en l'Eurolliga (63-54)

L'Spar Girona ha necessitat una estirada en el tram final per superar el Clarinos de Tenerife, un equip dur que la setmana vinent també jugarà competició europea, concretament l'Eurocup. L'equip de Julbe segueix la persecució de Perfumerías Avenida i València.

Redacció Esport3Actualitzat

L'Spar Girona ha estrenat el parquet de Fontajau amb una victòria complicada davant el Clarinos de Tenerife, un equip que en la segona segona temporada en la màxima categoria, ja disputarà competició europea. Les canàries, liderades per l'aler Tanaya Atkinson, han exigit molt a l'equip de Julbe, erràtic avui en el tir. El tècnic, per cert, ha dit al final del partit que "ha estat el pitjor partit des que sóc l'entrenador. Un partit dolent que em fa sentir malament."

Però perdent de dos punts a 8 minuts pel final, les gironines s'han posat les piles. Han ofegat l'atac visitant i Elonu ha començat a anotar. Parcial de 17 a 8 en l'últim quart per no haver de patir en els darrers instants. Ara toca pensar en la segona volta de l'Eurolliga, en la bombolla de Schio (Itàlia) i amb la possibilitat de classificar-se per primera vegada per uns quarts de final de la màxima competició europea. Es podrà seguir tot, per Esport3.

Anar al contingut