L'Os Belenenses-Benfica, moments abans de la suspensió (Reuters)
Futbol

Els 13 casos de covid a la plantilla d'Os Belenenses són de la variant òmicron

L'equip del barri de Belem, que es va presentar a jugar davant el Benfica amb només 9 jugadors de camp, compta entre els infectats l'internacional sud-africà Cafú Phete, que ha encomanat els seus companys

Redacció Esport3Actualitzat

L'institut Nacional de Salut de Portugal ha confirmat la detecció de 13 casos de la variant ómicron en els jugadors d'Os Belenenses que van donar positiu per covid-19. Un dels casos és el de l'internacional sud-africà Cafú Phete, que el passat 22 de novembre va tornar del seu país després de jugar dos partits amb la selecció del seu país. 

Tot i notificar aquest brot extraordinari, l'equip del barri lisboeta de Belem va haver de jugar el derbi que l'enfrontava amb el Benfica en no rebre permís per a l'ajornament. El partit, tanmateix, no es va poder acabar perquè l'Os Belenenses es va presentar amb només 9 jugadors, inclòs el porter suplent fent de jugador de camp, i dos d'ells es van lesionar. Al minut 48, moment de la suspensió, el marcador assenyalava un contundent 0-7 a favor del Benfica.    

 

Anar al contingut