futbol sala

L'Inter Movistar continua a un punt del Barça després de guanyar a Múrcia (2-5)

El Pozo ha posat el joc i Inter l'efectivitat. Els murcians, acabats de classificar per a la "final four", han anat sempre a remolc. L'expulsió de Paradinsky ha marcat un abans i un després en el partit que aleshores estava empatat a 2. Bebe, exjugador del Pozo, ha celebrat especialment el 2 a 5 final i això ha encès els ànims del públic i els jugadors locals.

Xavi LorenteActualitzat
L'Inter ha arrencat el clàssic guanyant amb gol de Borja que ha agafat fred a Espíndola al minut 12. De seguida ha respost el Pozo amb diana de Paradynski (1-1, minut 15). Els murcians han desplegat un gran joc i han tingut més ocasions, però els madrilenys han sabut aprofitar accions d'estratègia com la de l'1 a 2 de Marlon (minut 27). Un minut més tard, ha empatat Fernando amb un golàs.

L'expulsió de Paradynski per doble groga ha deixat el Pozo en inferioritat. Matteus en pròpia porta ha marcat el 2 a 3 (minut 28). Tot i que els de Giustozzi han recuperat el quart jugador no han pogut evitar la derrota. L'atac de porter jugador els ha acabat fulminant amb una recuperació de Ricardinho en què el portuguès no ha perdonat per fer el 2 a 4 en un minut final en què Bebe ha donat l'estocada definitiva (2-5). L'ex del Pozo ho ha celebrat de manera efusiva, cosa que ha encès els ànims del públic local. De seguida han saltat alguns jugadors que s'han encarat amb el cordovès i gairebé acaba en batalla campal. Afortunadament, de seguida s'ha posat pau. Inter es manté segon a un punt del liderat del Barça i el Pozo queda una mica despenjat, en tercera plaça.