L'Inter cedeix un empat a Florència (2-2) i perd el liderat de la Lliga italiana

L'Inter de Milà perd pistonada al Calcio. El pròxim rival del Barça a les semifinals de la Champions ha perdut aquest diumenge el liderat de la Lliga italiana després de cedir un empat a dos davant la Fiorentina i permetre que la Roma, amb la seva victòria davant l'Atalanta per 2-1, el superés en la classificació. L'equip de José Mourinho ha vist com Keirrison (minut 11) avançava els toscans, tot i que Diego Milito (minut 74) i Eto'o (minut 80) capgiraven el marcador. Però quan l'Inter ja fregava un nou triomf, Kroldrup, a dos minuts del final, empatava per a l'equip "viola".

La Roma, nou líder

La Roma no ha desaprofitat la relliscada dels interistes i ha batut l'Atalanta 2-1 per convertir-se en el nou líder del Calio. Vucinic, en el 12, ha avançat l'equip entrenat per Ranieri mentre que Cassetti, abans de la primera mitja hora de joc, ha fet el segon dels romans. Tiribocchi ha escurçat diferències només començar la segona meitat però l'Atalanta ja no ha pogut igualar.