L'Hospital de Sant Pau de Barcelona veurà la primera cursa atlètica post-Covid-19
Atletisme

L'Hospital de Sant Pau organitzarà la primera cursa després de l'estat d'alarma

El dissabte 27 de juny es farà al recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau la primera cursa atlètica a Catalunya des del mes de març, quan es va suspendre tota activitat atlètica per la cursa del coronavirus

Arcadi AlibésActualitzat

L'Hospital de Sant Pau i l'empresa de cronometratge Championchip organitzaran el dissabte 27 de juny, a les 6 de la tarda, la primera cursa atlètica que es farà a Catalunya després de l'aturada de les activitats a partir de la declaració de l'estat d'alarma.

El nombre de participants estarà limitat a 100 corredors, que faran sis voltes a l'habitual circuit de 800 metres de la Cursa Científica que organitza cada any l'hospital al mes de març. A efectes de classificació, però, es comptabilitzaran només les dues voltes seguides més ràpides de cada corredor, és a dir, la distància aproximada d'una milla.

Les sortides seran esglaonades per evitar que els corredors estiguin a prop els uns dels altres. De fet, un grup de voluntaris de l'hospital i de Championchip, sota el comandament del doctor Ricard Serra Grima, del Servei de Cardiologia de l'Hospital de Sant Pau, asseguraran en tot moment el compliment de les normes de seguretat necessàries per adaptar-se a totes les obligacions i recomanacions de les autoritats sanitàries.

Està prevista la presència de tres atletes catalans de renom, tots tres olímpics, Reyes Estévez, Carles Castillejo i Josep Lluís Blanco.

La recaptació íntegra de les inscripcions es destinarà a la investigació de la Covid-19 del mateix Hospital de Sant Pau.

 

Anar al contingut