Guardiola ha revelat el futur de Messi (Reuters)
Futbol internacional

Pep Guardiola deixa entreveure que Leo Messi es quedarà al Barça

Pep Guardiola ha revelat que el davanter del Manchester City Agüero deixarà el club britànic després de deu temporades per jugar al Barça al costat de Leo Messi

Redacció Esport3Actualitzat

El Kun Agüero està a punt de tancar una exitosa etapa al Manchester City. Ja fa setmanes que el davanter va anunciar que no continuaria a l'equip britànic, i el seu futur és cada cop més blaugrana. Molts rumors el situen a la disciplina del FC Barcelona la pròxima temporada. La seva gran amistat amb Leo Messi i una rebaixa salarial facilitarien que arribés al Barça.

Si fem cas del que ha dit Pep Guardiola, Messi renovarà amb el Barça i, a més, tindrà al seu costat el seu bon amic Sergio "el Kun" Agüero. En una entrevista a la BBC es va deixar anar i va revelar un secret: està convençut que Agüero ja ha arribat a un acord amb el Barça -"el club del meu cor", va dir- i que, a més, hi jugarà al costat del millor futbolista de tots els temps, Leo Messi:

 

 

Ara, però, és moment de comiats. El dia que s'acaba la Premier League, el Manchester City ha fet un homenatge a Agüero. Després de deu temporades, l'argentí s'ha convertit en el màxim golejador del club, amb 260 gols. El davanter, a més, ha guanyat 15 títols, entre els quals destaquen cinc Lligues.

 

Llàgrimes de Pep Guardiola

El Manchester City ha celebrat el títol de Lliga un cop acabat el partit contra l'Everton. En una entrevista per Sky Sports, Pep Guardiola no ha pogut contenir les llàgrimes parlant del Kun Aguero. El de Santpedor ha destacat que "és una persona molt especial per nosaltres, em va ajudar molt i no el podem reemplaçar".

 

 

 

ARXIVAT A:
GuardiolaAgüero
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut