RDT entrenant-se a la Ciutat esportiva Dani Jarque
RDT entrenant-se a la Ciutat esportiva Dani Jarque
Espanyol

L'Espanyol tanca la segona setmana de preparació

L'Espanyol ha fet aquest dissabte l'últim entrenament de la segona setmana de preparació per al retorn a la competició. L'equip blanc-i-blau tornarà a la feina dilluns en una doble sessió

Xavi BertranActualitzat
Aquest dissabte, l'Espanyol ha completat la segona setmana d'entrenaments després de l'aturada pel confinament motivat per la crisi sanitària. En la jornada d'avui, el cos tècnic ha programat sessions per a grups de 10 jugadors en tres franges horàries diferents. Els futbolistes han combinat el treball físic amb exercicis tècnics amb pilota, a més dels habituals rondos.

La plantilla que dirigeix Abelardo Fernández segueix acumulant entrenaments, amb atenció especial a les càrregues físiques, per posar l'equip en les millors condicions de cara al possible retorn a la competició de la Lliga.

L'equip blanc-i-blau tornarà a la feina el pròxim dilluns, amb els mateixos paràmetres dels últims dies, tal com marca el protocol, a l'espera que es pugui avançar en una nova fase pel que fa a la preparació dels equips. S'han programat dues sessions, una al matí que començaria a les 9.00 i l'altra a la tarda a les 19.00.  

Anar al contingut