Puado controla la pilota pressionat per un jugador de l'Sporting (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol presenta una queixa formal per les actuacions de l'àrbitre mallorquí Varón Aceitón

El club blanc-i-blau ja s'havia queixat per la designació arbitral tenint en compte els precedents dels altres tres partits dirigits per aquest col·legiat aquesta temporada

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha fet aquest dilluns al matí una protesta formal a la Federació Espanyola de Futbol per les actuacions arbitrals del col·legiat mallorquí Varón Aceitón al VAR, la darrera, ahir, en el partit contra l'Sporting de Gijón. L'Espanyol ja s'havia queixat la setmana passada per la designació arbitral tenint en compte els precedents dels altres tres partits que el col·legiat va xiular a l'equip blanc-i-blau aquesta temporada.

A criteri del club blanc-i-blau, Varón Aceitón es va inhibir ahir en un possible penal sobre Óscar Gil a El Molinón. A Las Palmas, també des del VAR, va obviar un altre penal sobre Nico Melamed i va deixar l'Espanyol en inferioritat tota la segona part amb l'expulsió de Lluís López, en una acció on ni tan sols hi havia falta. El col·legiat mallorquí també va ser l'encarregat de revisar el penal que va donar el triomf al Girona a l'RCDE Stadium per un contacte de Cabrera sobre Santi Bueno. Les reclamacions dels periquitos coincideixen amb les queixes de diversos clubs pels arbitratges rebuts contra el Mallorca, líder de Segona amb quatre punts més que l'Espanyol, segon ara mateix.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut