Javi López, mostrant la seva decepció en una imatge recent (Reuters)
Espanyol

L'Espanyol no troba la tecla i ja suma cinc derrotes seguides

Feia nou anys que els blanc-i-blaus no encadenaven cinc derrotes seguides

Actualitzat

Fa escassament cinc jornades, l'espanyolisme vivia en un núvol. En zona Champions i fins i tot vorejant el liderat a la Lliga, amb un futbol que era l'enveja d'equips amb més nom, i amb jugadors que es revaloraven multiplicant el seu caixet. Però en menys d'un mes i mig, 0 punts de 15 i el pas de la segona a l'onzena posició, l'equip viu l'altra cara del futbol.  

Què li ha passat a l'equip de Rubi? Les versions magnífiques de Mario Hermoso, a la defensa; de Sergi Darder, al mig del camp, i de Borja Iglesias, a la davantera, han desaparegut. Hermoso, lesionat, ja no és el líder de Rubi; Darder, més marcat que mai, va ser suplent ahir, i el Panda, després de set gols en set partits, ja en fa tres que no veu porta.

Davant dels dubtes i d'encaixar gols amb massa facilitat, com per exemple dos en sis minuts contra el Girona, fins i tot Rubi ha mirat de protegir les seves idees amb l'entrada de futbolistes amb més treball que talent, com Víctor Sánchez, i ha fet desaparèixer els que tenen més talent que treball, com Melendo. El gest ha confós tots els estaments de l'espanyolisme. Rubi, però, segueix ferm.

Feia nou anys que els blanc-i-blaus no encadenaven una ratxa de cinc derrotes seguides. L'últim cop va ser la temporada 2009-2010, amb Pochettino a la banqueta i també cap a finals d'any, quan l'Espanyol es va quedar sense puntuar de la desena fins a la quinzena jornada.

Ara els de Rubi es troben en una situació semblant i dissabte que ve han de visitar l'Atlètic de Madrid en un dels desplaçaments més complicats a la Lliga.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut