Borja Iglesias celebra el segon gol de l'Espanyol a Butarque que certificava el triomf de l'Espanyol (EFE)
Espanyol

L'Espanyol esprinta per mantenir fins a l'última jornada les opcions de tornar a Europa

L'equip blanc-i-blau ha sumat 15 dels últims 21 punts per mantenir les opcions de tornar a les competicions continentals. Ara li queda superar la Reial Societat i esperar que l'Athletic perdi a Sevilla

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer, "Rubi", no es va cansar mai de repetir, fins i tot en els moments més delicats de la temporada, que veia intactes les possibilitats d'anar a Europa per a l'Espanyol. "Ara ja podem començar a dir que la temporada ha sigut molt bona, amb 50 punts i coses molt positives --va dir el tècnic blanc-i-blau després del triomf a Leganés per 0a 2)--. Dissabte tindrem un dia de transistors i emocions fortes, que és el que busquem."

Un triomf que confirma el retorn de l'equip al bon nivell de joc i resultats de l'inici de temporada: encadena 8 jornades sense perdre i ha sumat 15 dels últims 21 punts. Aquesta ratxa li permet sumar ja 50 punts i optar al setè lloc, l'últim que classifica per a la Lliga Europa.

L'Athletic és ara el setè, però en l'última jornada juga a Sevilla; l'Espanyol rep la Reial Societat, també aspirant al setè lloc. Si l'Athletic puntua a Sevilla anirà a Europa, però si perd deixa la plaça europea al guanyador del duel del RCDE Stadium. I embalat com està l'Espanyol, difícilment deixarà escapar l'opció de tornar a Europa 12 anys després si se li presenta. Una altra cosa serà que l'Athletic li ho permeti.

Anar al contingut