Raúl de Tomás somrient durant un dels entrenaments de l'Espanyol aquesta pretemporada (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol es desplaça a Marbella per fer un stage de 12 dies

Els blanc-i-blaus faran una estada de 12 dies a terres andaluses amb algunes baixes importants i disputaran quatre partits amistosos de preparació

L'Espanyol s'ha desplaçat aquest dilluns cap a Marbella, on iniciarà la segona fase de la seva pretemporada i on disputarà quatre partits amistosos. El primer serà dimecres contra el Las Palmas, un duel que Esport3 oferirà en directe.

Els blanc-i-blaus faran una estada de 12 dies a terres andaluses amb algunes baixes importants. Javi Puado i Óscar Gil, amb la selecció espanyola olímpica, són baixa. Tampoc s'hi han desplaçat els dos casos que han de mantenir-se confinats uns dies més després de donar positiu per coronavirus.

Vicente Moreno ha completat la llista de convocats amb nou jugadors del filial: Aleix Gorjón, Alejandro Pérez, Ángel Fortuño, Antonio Roca, Gori, Joan García, Jofre, Nabil i Omar.

L'equip blanc-i-blau, que encara no ha fet cap incorporació en aquesta finestra de mercat, disputarà quatre partits a l'stage andalús. Contra el Las Palmas, dimecres, i contra el Cadis, divendres. Els altres dos encara estan per definir.

D'altra banda, el davanter xinès Wu Lei espera aportar més a l'equip aquesta temporada en el retorn a Primera.

"Espero que tots puguem fer una bona temporada i aconseguir grans resultats a Primera. He estat entrenant-me i jugant partits amb la Xina i només he descansat unes dues setmanes. Comparades amb altres vacances, aquestes han estat una mica curtes."

Anar al contingut