ESPANYOL

L'Espanyol, "en la línia que volem"

Les sensacions del líder, en la veu de Lluís López, que diumenge viurà un partit especial contra el Tenerife

Oriol VidalActualitzat

Els indicadors somriuren a l'Espanyol. No només pel liderat, sinó pels seus números: cinc victòries en set partits, només un gol encaixat i, per rematar-ho, els nou gols celebrats han estat molt repartits: entre set futbolistes. Lluís López no és un d'ells; de fet, el defensor va tenir els seus primers minuts contra el Mirandès, sempre a l'ombra de la societat Calero-Cabrera, però avui ha radiografiat el bon to del conjunt de Vicente Moreno:

Estem en una bona línia. Aconseguim gols i n'encaixem pocs. Tot és sempre millorable, però les sensacions són bones en una categoria difícil.

El central manresà viurà diumenge un partit especial. L'Espanyol s'enfrontarà amb el Tenerife, l'equip on va jugar el segon tram de la temporada. Amb el conjunt chicharrero, Lluís va acumular minuts de joc i experiència, "sortint de la zona de confort". Tot i que l'equip ha passat de ser entrenat pel Pipo Baraja a fer-ho per Fran Fernández, hi ha constants que es mantenen:

El Tenerife se sent sempre molt fort a casa. A l'Heliodoro miren de dur la iniciativa. Serà un partit difícil, però el prepararem bé i confiem imposar-nos.

El Tenerife, per cert, tindrà la baixa del migcentre uruguaià Gio Zarfino, expulsat en la derrota al camp de la Ponferradina.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut