Segona Divisió

Un Girona sota mínims sorprèn un Espanyol adormit (1-2)

Bárcenas i Samu Sáiz han estat els golejadors del Girona que ha remuntat el gol inicial d'RDT per l'Espanyol en el minut 40

Cristina Busquets Rovira

Per primer cop, Espanyol i Girona s'enfronten a Segona Divisió. Feia dos anys menys cinc dies que els dos equips no es veien les cares a l'RCDE Stadium, quan militaven a Primera Divisió i en aquesta ocasió, el Girona ha arribat al partit mermat per les baixes i amb el paper de favorit per als blanc-i-blaus. Situació que ha provocat que els visitants sortíssin sense complexos i que hagin generat perill en els primers minuts, quan el ritme de partit, pels dos equips, ha estat molt alt. L'Espanyol ha disposat de dues bones ocasions a través de faltes a tres quarts de camp mentre que els gironins n'han tingut una de clara amb una arribada de Samu que no ha resolt bé. Arribats al quart d'hora, un xut enverinat de Vargas l'ha tret Juan Carlos a córner. I precisament d'un corner, l'Espanyol ha pogut avançar-se. David López ha pentinat la pilota i RDT, al segon pal, ha recollit la pilota però el seu xut l'ha desviat el pal i l'ha pogut allunyar Juan Carlos per evitar el gol. Un gol que ha arribat en el minut 40. RDT, assistit per Embarba, ha superat Juan Carlos per fer el primer. La jugada ha estat revisada pel VAR, ja que Vargas es trobava al costat del madrileny però Yan Couto trencava el fora de joc.

Pachón ha rondat el gol a l'inici del segon temps, però la bona jugada que ha protagonitzat el davanter del filial blanc-i-vermell ha estat invalidada per fora de joc. El segon gol dels de Vicente Moreno s'ha passejat per l'àrea petita en una centrada d'Embarba que no ha trobat la rematada d'RDT. En el segon temps, el ritme ha baixat i el partit s'ha travat. El Girona, a partir d'una genialitat de Bárcenas, ha trobat el gol de l'empat. En el minut 83, el panameny s'ha estrenat com a golejador blanc-i-vermell. Poc després, Cabrera ha comès penal a Santi Bueno i Samu Sáiz, des dels onze metres, ha fet el segon gol dels gironins amb el qual han aconseguit la victòria. L'Espanyol, en canvi, ha perdut el primer partit d'aquesta temporada a casa i trenca amb una ratxa de sis sense perdre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut