Leo Messi no tornarà a vestir de blaugrana
Leo Messi no tornarà a vestir de blaugrana
Futbol

Leo Messi explica per què refusa l'opció de tornar al Barça

L'argentí ha destacat que no volia carregar amb el pes que el Barça hagués de "vendre o abaixar el sou de jugadors" per fer-li lloc a l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi ha explicat les raons per les quals ha decidit no tornar al FC Barcelona. En una entrevista conjunta a Mundo Deportivo i Sport, l'argentí ha confessat que jugarà a l'MLS després de fitxar per l'Inter de Miami. La decisió ha caigut com una galleda d'aigua freda a tots aquells aficionats culers que tenien l'esperança de tornar-lo a veure amb la samarreta blaugrana.

El retorn no s'ha pogut fer efectiu perquè Leo Messi així ho ha decidit. El mateix futbolista volia tornar a can Barça, però el comiat de fa dos estius el va marcar molt i no ha volgut córrer el risc de quedar-se sense equip a últim moment.

"Tenia moltes ganes i molta il·lusió de poder tornar, però d'altra banda, després de tot el que vaig viure i la sortida que vaig tenir, no volia estar novament en la mateixa situació. No volia deixar el meu futur en mans d'un altre, per dir-ho d'alguna manera. Volia prendre la meva decisió, pensant en mi i en la meva família."

"Es deia que LaLiga ho havia acceptat tot, i que estava tot bé perquè jo tornés, però encara faltaven altres coses perquè es pogués fer. Vaig sentir que havien de vendre o abaixar el sou a jugadors, i la veritat és que jo no volia passar per això. Ja se'm va acusar de moltíssimes coses que no eren veritat durant la meva carrera al Barça i estava una mica cansat, no volia passar per això."

Leo Messi recorda amb llàstima la manera com va haver de sortir del Barça i buscar ràpidament un nou destí.

"Tenia por que tornés a passar el mateix i haver d'anar a correcuita com va passar, que vaig haver de venir a París a viure en un hotel durant un temps amb la família, amb els fills anant a l'escola quan encara ens estàvem a l'hotel... Volia prendre la meva pròpia decisió i per això no s'ha pogut concretar la meva tornada al Barça."

"Vaig estar dos anys que en l'àmbit familiar estava malament i no gaudia. Va ser espectacular guanyar el Mundial, però traient això va ser una etapa difícil. Vull tornar a gaudir de la meva família, del meu dia a dia... I també una mica per això ha estat la decisió de no tornar a Barcelona."


"He parlat poc amb Laporta"

A l'entrevista, Leo Messi confessa que ha mantingut moltes converses amb Xavi Hernández, però que no ha fet el mateix amb Joan Laporta.

"En realitat, amb el president Laporta vaig parlar molt poquet, una o dues vegades a tot estirar. Amb Xavi sí que hi tinc molta comunicació, des que va arribar al club molt més, i molt seguida."

"Parlàvem de la possibilitat que jo tornés. Estàvem molt il·lusionats, perquè quan sortia alguna cosa comentàvem si realment volia que tornés, si era bo per a l'equip i per a ell, i ens manteníem en comunicació".

 

El seu comiat ideal

D'altra banda, l'argentí també ha lamentat no haver-se pogut acomiadar de l'afició en el moment de la sortida.

"Per mi era bonic que els seguidors cridessin el meu nom, en gaudia. Vaig marxar d'una manera estranya... M'hauria agradat acomiadar-me com s'ha fet ara amb Busi o Jordi Alba, o com es va fer amb Xavi i Iniesta en el seu moment. M'hauria agradat anar-me'n d'aquesta manera, haver-me pogut acomiadar bé de la gent, tot i que era el moment de la pandèmia i no podia haver-hi gent a l'estadi".

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut