Messi entrenant-se, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Messi entrenant-se, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Leo Messi comença a tocar pilota i té opcions d'estar al clàssic del Bernabéu

Segons ha pogut saber TV3, l'argentí podria arribar a temps pel duel contra el Reial Madrid amb l'únic dubte de si serà titular o començarà el matx des de la banqueta, l'opció ara mateix més probable

Actualitzat

La recuperació del genoll esquerre de Leo Messi ha entrat aquesta setmana en una nova fase. L'argentí ha sortit del gimnàs per tornar a trepitjar la gespa, tot i que encara apartat de la resta de companys. El davanter, que ha començat a tocar pilota, ja va saltar al camp aquest dilluns, en solitari perquè no s'havia convocat un entrenament. Aquest dimarts ja ha compartit vestidors, tot i que no exercicis, amb la plantilla. Segons ha pogut saber TV3, Messi té moltes opcions d'estar al clàssic del Bernabéu amb l'únic dubte de si serà titular o començarà el duel des de la banqueta, l'opció ara mateix més probable.

Entrenament amb pocs efectius

Els pocs jugadors a les ordres de Luis Enrique han tornat a la feina aquest dimarts. A les absències pels diferents compromisos amb les seves seleccions de Claudio Bravo, Dani Alves, Gerard Piqué, Marc Bartra, Javier Mascherano, Thomas Vermaelen, Jordi Alba, Andrés Iniesta, Sergi Busquets, Neymar Jr i Munir El Haddadi, s'hi ha afegit la de Marc-André Ter Stegen a causa dels seus problemes dentals.

Tot i això, Luis Enrique ha mantingut la seva planificació per seguir preparant el clàssic del dissabte 21 de novembre al camp del gran rival, el Reial Madrid. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut