Barça

L'entrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez convoca tots els seus jugadors per la final de la Copa del Rei

El tècnic blaugrana vol que tots els seus jugadors participin de l'última final de la temporada, encara que no juguin, i de la festa posterior si es guanya. I per això s'emporta els 24 homes de la plantilla a Madrid

Actualitzat

Luis Enrique Martínez s'emportarà tots els seus jugadors a Madrid per disputar la final de la Copa del Rei 2016: Barça-Sevilla, en directe per TV3 (21:30). L'atapeïda expedició blaugrana inclou els 24 jugadors del primer equip. Abans de l'inici de la final, l'asturià n'haurà de descartar 6.

Després de l'últim entrenament d'aquest dissabte al matí a la ciutat esportiva, l'entrenador del FC Barcelona ha repetit la fórmula de l'últim partit de Lliga a Granada de la setmana passada donant una llista amb tots els seus jugadors disponibles. En aquesta ocasió s'han incorporat també Claudio Bravo i Sandro Ramírez, que van rebre l'alta de les seves lesions aquest divendres.

Així, doncs, viatgen a Madrid Marc-André Ter Stegen, Claudio Bravo, Jordi Masip, Douglas Pereira, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Dani Alves, Arda Turan, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Neymar Jr, Rafinha Alcántara, Javier Mascherano, Marc Bartra, Munir el Haddadi, Jordi Alba, Sandro Ramírez, Sergi Roberto, Adriano Correia, Aleix Vidal, Thomas Vermaelen i Jérémy Mathieu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut