botigues oficials del Barça
Una imatge d'arxiu d'una de les botigues oficials del Barça
Futbol

El Barça arriba a un nou acord amb Nike que s'estén fins al 2026 per 105 milions anuals

El nou contracte amplia el que havia de finalitzar el 2018 i s'haurà de ratificar en la pròxima Assamblea General de Socis

Actualitzat

El FC Barcelona ha anunciat que amplia el contracte comercial que l'uneix a la marca de roba i complements esportius Nike, que havia de vèncer el juny del 2018. El nou acord s'estén fins al 2026 i suposa els 105 milions d'euros per temporada, amb la possibilitat d'arribar a 50 milions més depenent dels variables per objectius, és a dir, els títols que pugui guanyar el club cada any.

Aquestes xifres suposarien un rècord pel que fa a aquesta mena de contractes en el futbol professional, per sobre dels 96 milions que el Manchester United rep d'Adidas. A més, el Barça també recuperaria la gestió de les seves botigues oficials, una explotació que aportaria encara més beneficis a la tresoreria blaugrana.

El comunicat que ha emès el Barça inclou les següents declaracions del president Josep M. Bartomeu: "Amb aquest nou acord amb Nike ampliem una aliança estratègica per al club, alhora que reforcem la nostra projecció global, de la mà de la companyia líder en el seu sector".

No obstant això, la nota de premsa avisa que l'acord queda en suspens fins que es pugui ratificar en la pròxima Assemblea General de Socis del club.

Nike va començar a ocupar-se de les equipacions del futbol i de les diverses seccions del Barça l'any 1998.

Anar al contingut