Confirmat l'ajornament dels partits del Barça (@FCBhandbol)
Handbol

L'EHF i la Lliga Asobal accepten l'ajornament dels partits del Barça per la Covid-19

El primer partit era contra el Telekom Veszprém, a la Lliga de Campions, i segon contra el Benidorm, a la Lliga Asobal

Redacció Esport3Actualitzat

La Federació Europea (EHF) i el Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola d'Handbol (RFEB) han confirmat l'ajornament dels dos partits contra el Telekom Veszprém, a la Lliga de Campions, i el Benidorm, a la Lliga Asobal, que el Barça va sol·licitar a causa del coronavirus.

 

Cal recordar que la plantilla blaugrana està confinada després de la detecció de tres casos positius per Covid-19, que es van unir al ja conegut de l'extrem danès Casper Mortensen.

L'equip de Xavi Pascual havia de desplaçar-se aquest dimarts a Hongria per disputar, dimecres a les 18:45 hores, el partit de la cinquena jornada de la Lliga de Campions contra el Telekom Veszprém al Veszprém Arena. En el xoc estava en joc el liderat del Grup B, ja que tots dos arribaven invictes al xoc.

El segon partit que el Barça ha ajornat és el de la desena jornada de la Lliga Asobal, que havia d'enfrontar els blaugranes amb el Benidorm al Palau Blaugrana. El partit, que encara no tenia data confirmada, ha quedat oficialment ajornat pel Comitè de Competició de l'FCH.

En dates pròximes es buscarà una reubicació d'aquests dos partits en el calendari de competicions.

 

 

Anar al contingut