Espanyol

Leandro Cabrera: "És un repte i un pas important a la meva carrera venir a l'Espanyol"

El defensa uruguaià vol ajudar a aconseguir la permanència en el que considera un desafiament molt atractiu

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

El segon fitxatge del mercat d'hivern de l'Espanyol, el defensa uruguaià Leandro Cabrera, s'ha entrenat avui per primera vegada amb els seus nous companys i, si Abelardo ho considera oportú, ja podria debutar dimecres en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei al Reale Arena, contra la Reial Societat.

"Estic preparat anímicament i físicament per jugar, si Abelardo ho creu oportú", ha dit en la seva presentació l'uruguaià de 28 anys.

Pot jugar tant de central -on se sent més còmode-- com de lateral esquerre. A part de ser contundent i sòlid en defensa, pot aportar gol gràcies al seu bon joc aeri, ja que fa 1,88 metres.

"Últimament estic mullant. És maco marcar gols cada dos per tres i no només refusar pilotes", ha dit entre rialles. De fet, en el seu últim partit amb el Getafe, divendres contra el Leganés, va marcar, de cap, el primer gol del partit.

Deixar un equip ben classificat per anar a jugar amb el cuer

Leandro Cabrera --que jugarà amb el número 18, que fins ara duia el francès Sébastien Corchia, que és baixa de llarga durada- ha explicat que ha decidit jugar a l'Espanyol perquè és "una institució amb molt de pes i història". Per a ell, és "un projecte a llarg termini, un desafiament i un pas important a la meva carrera". També està convençut que l'equip se salvarà: "He vist un gran ambient al vestidor". Cabrera ha costat 9 milions d'euros, que és el preu de la clàusula de rescissió que l'Espanyol ha pagat al Getafe. Ha firmat per 4 temporades.

Més reforços

L'Espanyol no descarta completar la seva plantilla amb algun altre reforç abans que no es tanqui el mercat d'hivern, d'aquí 11 dies, després de les incorporacions de Raúl de Tomás i de Leandro Cabrera.

"Encara ens queda una setmana de mercat. Estem treballant. Possiblement hi haurà alguna entrada i alguna sortida", ha dit el director del futbol professional de l'Espanyol, Francisco Rufete, sense concretar noms.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut