Lautaro Martínez, molest pel seu canvi (EFE)
Futbol internacional

Lautaro i Conte resolen les seves diferències... amb un combat de boxa!

El davanter argentí es va prendre molt malament ser canviat en el partit Inter-Roma, on Conte va recriminar-li la seva actitud. Avui han decidit resoldre-ho amb un cara a cara d'allò més estrambòtic

Redacció Esport3Actualitzat

L'Inter de Milà es va coronar, fa poc menys de dues setmanes, campió del Calcio, demostrant que ha estat, amb diferència, el millor equip d'Itàlia. La Lliga, però, no ha acabat i l'equip dirigit per Antonio Conte es va enfrontar ahir a la Roma, en un partit que va acabar sent favorable als blau-i-negre per 3 gols a 1.

La tensió del partit va arribar al minut 77, quan Antonio Conte va decidir canviar Lautaro Martínez. Tot normal si no fos perquè l'argentí no havia sortit a l'onze inicial, entrant al camp al minut 35 per Alexis Sánchez. Això no va agradar gens a l'argentí, que, furiós, va llençar la seva samarreta quan va arribar a la banqueta, i va trobar la resposta d'un Conte gens content amb la reacció del seu jugador.

Antonio Conte, recriminant l'actitud del davanter argentí (EFE)

La felicitat d'haver guanyat la Lliga ha fet que aquest incident hagi quedat en una anècdota. Aquesta tarda, els implicats han resolt el conflicte amb un combat de boxa, amb Romelu Lukaku com a àrbitre. Una broma que demostra el 'bon rotllo' que hi ha instal·lat a l'equip de Milà.

 

Anar al contingut