Els jugadors del Barça Atlètic celebrant un gol
Els jugadors del Barça Atlètic celebrant un gol (FCB)
Barça

Lamine Yamal podria reforçar el Barça Atlètic, però Torre es quedaria al primer equip

Rafa Márquez podria comptar amb el jove extrem per a l'eliminatòria contra el Reial Madrid Castella, però no podria fer el mateix amb Pablo Torre

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça Atlètic protagonitzarà una eliminatòria històrica contra el Reial Madrid Castella per a l'ascens a Segona Divisió. El "miniclàssic" tindrà un cara a cara a les banquetes, amb Rafa Márquez i Raúl González, que s'han enfrontat en més d'una ocasió sobre el terreny de joc. El primer duel es disputarà a l'estadi Johan Cruyff, aquest mateix cap de setmana.

Per al partit, Rafa Márquez podria comptar amb la presència del jove Lamine Yamal, que ha jugat tota la temporada amb el Juvenil A. El gran rendiment de l'extrem el portaria a convertir-se en el jugador més jove de la història que debuta amb el primer equip del Barça. El futbolista, de 15 anys, ho decidirà aquest dijous quan arribi a la ciutat comtal procedent d'Hongria, on va caure eliminat amb la selecció espanyola sub-17 a l'Europeu.

Malgrat no haver arribat a la final, l'actuació del blaugrana ha estat espectacular, amb dos golassos que demostren el gran estat de forma en què es troba. Un dels gols, el darrer, va servir per avançar la selecció espanyola contra França a les semifinals, tot i que els francesos van acabar remuntant el partit.


Torre es queda al primer equip

Pablo Torre podria ser una altra ajuda per al Barça Atlètic davant el Madrid Castella. Però Xavi té previst comptar amb ell per al darrer partit de la Lliga contra el Celta, per la qual cosa no podrà jugar el partit d'anada. Estaria per decidir si Rafa Márquez hi comptarà per al partit de tornada, amb la Lliga ja acabada.

El migcampista va arribar al club blaugrana l'estiu passat amb l'objectiu de jugar al primer equip, però Torre no ha tingut els minuts que hauria desitjat. Tot i això, en tota la temporada només ha disputat dos partits amb el Barça Atlètic.

Anar al contingut