La Unió Esportiva Cornellà supera l'Horta i s'adjudica la Copa Catalunya (2-3)

Abdoulaye Fall, Rafa Mújica i Valentín Merchán han fet els tres gols del Cornellà; "Domi" Berlanga i Edgar Tejada han marcat per l'Horta

L'Horta i el Cornellà es jugaven la Copa Catalunya a l'Estadi Municipal de la Bòbila, de Gavà. La Copa se l'ha adjudicat el Cornellà en vèncer un partit molt igualat per 2-3.

L'Horta ha necessitat només quatre minuts per inaugurar el marcador. Ha estat gràcies a "Domi" Berlanga que, en cursa i des de fora de l'àrea, sorprèn el porter amb un potent xut de rosca (1-0). El mateix Horta ha tingut el segon, amb una bona oportunitat de Nolla que ha enviat la pilota per sobre del travesser.

El jugador senegalès del Cornellà, Abdoulaye Fall, ha empatat el partit pocs minuts després, amb una còmoda rematada de cap des de dins de l'àrea petita (1-1, 12') i ha tornat a deixar la trobada en taules.

El Cornellà ha continuat amb la seva remuntada particular i abans del descans ja s'ha posat per davant en el marcador. Rafa Mújica, en el minut 24, (1-2) ha finalitzat d'una manera excel·lent una paret amb Ricard Pujol, dins de l'àrea.

L'Horta no ha perdut el temps i ha començat a fer la goma. Edgar Tejada ha marcat cinc minuts abans del descans, gràcies a una jugada individual que ha tornat a reiniciar el marcador abans del pas pels vestidors (2-2).

A la represa, Valentín Merchán ha desempatat el partit amb el 2-3. El jugador el Cornellà ha caçat la pilota, definint per sota dins de la porteria de l'Horta (22').

En el minut 35, el Cornellà s'ha quedat amb un jugador menys després de l'expulsió del senegalès Abdoulaye Fall. El marcador però, ha quedat intacte i el Cornellà s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya.