Barça

La solució que proposa Xavi per acabar amb el "virus FIFA"

El tècnic del FC Barcelona té clara la fórmula que cal aplicar en el calendari per acabar amb la plaga de lesions per les aturades de seleccions

Redacció Esport3Actualitzat

Primer van ser Jules Kounde i Memphis Depay i, després, Ronald Araujo. El "virus FIFA" ha castigat amb molta força el FC Barcelona en l'última aturada de seleccions, i la llista de baixes dels blaugrana no fa més que augmentar.

Davant d'aquest escenari, Xavi Hernández ha volgut proposar una solució a la plaga de lesions que pateixen els clubs moltes de les vegades que els jugadors es concentren amb els seus països.

En la roda de premsa prèvia al partit que disputarà el Barça davant el Mallorca aquest dissabte a les 21.00, l'entrenador de Terrassa ha explicat que "la FIFA hauria de concentrar els partits de seleccions en un mes i mig".

"Això d'aturar-nos un mes i mig, després anar amb les seleccions, que tornin els jugadors, que tornin a marxar amb les selecció... Seria millor fer un mes i mig de seleccions i, a partir d'aquí, la resta de temps que els jugadors estiguessin amb els clubs. Crec que és una bona solució, però no depèn de mi."

 

El tècnic català també ha explicat que "el pla de la FIFA és fer un Mundial cada dos anys", un format de competició que, com apunta Xavi, generaria molta controvèrsia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut