Héctor Bellerín, en un entrenament, en una imatge d'arxiu (FC Barcelona)
Barça

Héctor Bellerín estarà tres setmanes de baixa

El lateral blaugrana es perdrà el doble duel contra l'Inter a la Champions i és molt dubtós per al clàssic

Redacció Esport3Actualitzat

Els problemes s'acumulen per al Barça en la tornada a la competició, després de la pausa pels partits de seleccions. A la lesió greu de Ronald Araujo --operat aquest mateix dimecres-- de Kounde, Memphis i De Jong, s'hi va sumar aquest dimarts la d'Héctor Bellerín, que va notar una punxada al soli de la cama esquerra.

L'anàlisi mèdica a què s'ha sotmès l'exjugador de l'Arsenal ha permès constatar que Bellerín té alguna cosa més que molèsties i que s'estarà unes tres setmanes de baixa. Per tant, es perdrà el gruix de la marató que el Barça ha d'afrontar a l'octubre, amb duels tan importants com el clàssic contra el Reial Madrid a la Lliga o el doble enfrontament amb l'Inter de Milà a la Champions.

 

 

Bellerín, arribat al Barça l'últim dia del mercat d'estiu, no ha tingut fins ara gaire protagonisme a les alineacions de l'equip, però apuntava a titular per al partit d'aquest dissabte (21.00) al camp del Mallorca, tenint en compte que Sergi Roberto arrossegava molèsties al tendó d'Aquil·les que el van convertir en baixa en els últims partits, i que Koundé i Araujo s'han lesionat jugant amb les seves respectives seleccions.

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut