Hedvig Lindahl és la portera de la selecció sueca
FUTBOL

La portera de Suècia denuncia amenaces esgarrifoses en l'últim Mundial

"Et violaré, t'esquarteraré i et tallaré l'aorta mentre dormis", van enviar a Hedvig Lindahl

Redacció Esport3Actualitzat

La portera de la selecció sueca, Hedvig Lindahl, ha explicat a SVT Sport el trauma que va viure al Mundial de França de l'any passat. Lindahl, de 37 anys, va rebre amenaces de mort després del triomf de Suècia sobre Alemanya per a 1 a 2 als quarts de final. La portera va rebre un missatge a Instagram esfereïdor: "Et violaré, t'esquarteraré i et tallaré l'aorta mentri dormis."

"Em va afectar realment, sobretot a l'estómac. Detallava el pla per matar-me que algú tenia per a mi. Estava molt pensat i em va preocupar força".

L'autor del missatge va ser un nord-americà que culpava Lindahl d'haver perdut molts diners: havia fet una aposta elevada pel triomf d'Alemanya i la classificació de Suècia el va deixar amb un pam de nas. L'home ha admès els fets i ha confessat haver realitzat amenaces semblants a d'altres esportistes i Lindahl, que ja va informar la policia en el seu moment, l'ha dut a judici.

"És algú amb mals sentiments que no va tenir una altra pensada que enviar-me una cosa així. És de bojos sentir la necessitat de fer-ho".

Lindahl, de 37 anys, juga al Wolfsburg i espera que alçant la veu es posi límits a aquest tipus de seguidors.

Anar al contingut