Thomas Heurtel durant un partit amb el Reial Madrid contra el Panathinaikos, a l'Eurolliga 2021-22
Thomas Heurtel explica per què va ser apartat
Bàsquet

La nit boja a Atenes d'Heurtel i Thompkins que podria explicar la seva expulsió del Madrid

El base francès i l'aler pivot nord-americà van sortir de festa per la capital grega i van tornar quan ja era de dia, el mateix dijous que van perdre a la pista del Panathinaikos, segons l'agència de notícies SDNA

Redacció Esport3Actualitzat

L'expulsió del base francès Thomas Heurtel i de l'ala pivot nord-americà Trey Thompkins de la disciplina del Madrid de bàsquet podria no haver estat motivada per "motius tècnics", com va al·legar Pablo Laso, o com a mínim, no exclusivament. Raons disciplinàries podrien explicar la decisió del club blanc, que aquest diumenge visitarà el Palau Blaugrana ja sense els dos apartats.

El periodista de Catalunya Ràdio Ernest Macià es fa ressò d'una informació de l'agència de notícies grega SDNA que explica que els dos jugadors haurien sortit de festa per Atenes la nit abans del Panathinaikos-Madrid del 31 de març passat, i que haurien tornat a l'hotel quan ja era de dia. Els madridistes van acabar derrotats per un punt a l'OAKA (87-86) i les cròniques del partit van criticar la fluixa actuació de l'exculer.  

Altres informacions aparegudes afegirien un tercer jugador de l'equip de Laso a la gresca, el també ala pivot Guerschon Yabusele. De moment, només ha transcendit que el francès ha rebut una sanció econòmica, mentre al club creix el descontentament per la seva baixada de rendiment. Nou apartat a la vista?

Crisi al Madrid

Amb les expulsions d'Heurtel i Thompkins, la crisi del conjunt blanc ja ha deixat les primeres víctimes. El Reial Madrid va comunicar divendres al francès i al nord-americà que els apartaven de l'equip i podien buscar nou destí perquè no compten amb ells per a la pròxima temporada.

D'aquesta manera, el Reial Madrid acaba la relació amb Thomas Heurtel abans del final de a primera temporada del francès al conjunt blanc. De fet, el base ja va ser desconvocat per a l'enfrontament contra el Bayern minuts abans del duel, en l'última derrota dels de Laso a Europa. El més sorprenent de tot és que la decisió de deixar-lo fora del partit no es va argumentar.

El caràcter d'Heurtel, que ja se'n va anar del Barça per la porta del darrere, ha estat un detonant al vestidor del Reial Madrid. El francès ja ho va demostrar en l'últim partit de la Lliga Endesa, quan va discutir amb Pablo Laso durant el partit després que el tècnic el substituís.

L'entrenador basc de l'equip va confirmar la notícia a la roda de premsa prèvia al clàssic contra el Barça, argumentant, com s'ha dit, que era "una decisió tècnica".

"Heurtel i Thompkins no entrenen amb l'equip per una decisió tècnica, tinc plena confiança en la resta. Bastants problemes tinc amb l'equip... És una decisió meva, considerant que els 13 jugadors restants poden treure el millor d'ells d'aquí a final de temporada. La decisió que no tornin amb l'equip és definitiva."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut