Thomas Heurtel en el seu últim partit com a jugador del Reial Madrid
Thomas Heurtel en el seu últim partit com a jugador del Reial Madrid (EFE)
BÀSQUET

El cas Thomas Heurtel marca la prèvia del clàssic de l'ACB

Els blaugranes rebran al Palau un Madrid en plena crisi

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest diumenge Thomas Heurtel no serà al Palau, on l'última vegada que va venir com a blanc va sentir com li cantaven "On és l'avió?". El Madrid va perdre, però no estava tan malament com ara: 14 derrotes en els últims 21 partits entre Europa, ACB i Copa, una dada insòlita en l'era Laso. L'intent de reacció arriba amb una decisió contundent: l'exblaugrana Thomas Heurtel i l'aler pivot Trey Thompkins, apartats del Madrid, sense marxa enrere.

Pablo Laso anunciava aquest dissabte que la decisió era definitiva, mentre que Jasikevicius preferia no opinar: "L'entrenador està gestionant la situació de la millor manera possible". Un Jasikevicius que també es va cansar d'Heurtel després de 4 mesos d'entrenar-lo la temporada passada. Amb el capítol afegit del francès tornant sol d'Istanbul, castigat pel Barça sense pujar a l'avió de l'equip per esstar negociant amb el Madrid d'esquena al club. Amb Pesic havia demostrat el seu talent sent MVP en les dues Copes guanyades, però també havia ofert el seu esperit indomable.

Mentrestant, el base que va fer el camí invers, Nico Laprovittola, ha trobat al Palau l'estabilitat que li va faltar a Madrid. L'argentí reconeixia en roda de premsa el canvi que ha experiment d'un any a l'altre: "Sempre he estat el mateix el mateix, però ara és possible que somrigui una mica més."

 

Anar al contingut