Lecomte, el nou dorsal 40 del Montpeller
Lecomte, el nou dorsal 40 del Montpeller
Futbol

La metamorfosi de Lecomte: debuta, atura un penal i entra a l'onze ideal de la jornada

El francès comença a deixar enrere el seu pas per l'Espanyol, on va encaixar 14 gols en 10 partits

Redacció Esport3Actualitzat

Enlloc com a casa. Benjamin Lecomte ha tornat aquest mercat d'hivern al Montpeller, l'equip on es va donar a conèixer, i sembla decidit a esborrar el seu pas erràtic per l'Espanyol (14 gols encaixats en 10 partits). En el seu primer partit sota els pals del conjunt occità, el porter de 31 anys va ser el més decisiu de l'equip en la victòria al camp del penúltim, l'Auxerre.

Lecomte, substitut del fins ara titular Jonas Omlin, fitxat pel Borussia Mönchengladbach, va fonamentar la seva gran actuació en cinc parades de mèrit i, sobretot, un penal aturat.

A banda dels tres punts, l'exhibició ha tingut un altre premi en forma de reconeixement individual. Ha estat escollit pel prestigiós diari L'Équipe com el millor porter de la jornada i, en conseqüència, l'ha inclòs a l'onze ideal del cap de setmana amb una nota de 8 sobre 10.

 

Hi figura al costat d'estrelles del campionat gal com el "marsellès" Alexis Sánchez, el veterà central Dante o el també brasiler Vanderson, jove lateral del Mònaco ,a qui s'ha arribat a vincular amb el Barça. La metamorfosi d'un Lecomte desconegut a Cornellà-el Prat.

 

Anar al contingut