Yann Sommer, en el seu primer entrenament amb el Bayern (FCBayern)
Futbol

El Bayern de Munic fitxa un porter i l'Espanyol es pot veure afectat

El club bavarès cobreix la baixa de Manuel Neuer amb Yann Sommer i el seu fitxatge pot provocar un efecte dominó que faria marxar Lecomte de l'RCDE Stadium

Redacció Esport3Actualitzat

Era una de les operacions més esperades en el mercat d'hivern des que es va anunciar que Manuel Neuer, el porter el Bayern de Munic i de la selecció alemanya, havia patit un accident d'esquí de muntanya que el deixaria diversos mesos fora de competició. A l'equip bavarès hi ha confiança en Sven Ulreich, el porter suplent, per a moments puntuals, però no per portar el pes de la porteria muniquesa quan es juguen títols com la Bundesliga o la Champions.

La maquinària es va posar en marxa i, com que tot va passar mentre es disputava el Mundial, van començar a sonar els noms més destacats de la copa del món, des del croat Dominik Livakovik fins a l'argentí "Dibu" Martínez. Però la prioritat del Bayern sempre va ser Yann Sommer, el porter titular de la selecció suïssa, que als 34 anys és dels més fiables de la Bundesliga amb el Borussia Mönchengladbach. Sommer acabava contracte el 2023 i això ha facilitat les coses. Finalment, l'operació s'ha tancat per uns 9,5 milions d'euros i l'helvètic ha firmat per dues temporades i mitja. aquest dijous ha arribat l'anunci oficial. 

 

La seva marxa ha començat a desencadenar ara un efecte dominó. el  Borussia Mönchengladbach ha reaccionat ràpidament fixant un altre porter suís, Jonas Omlin, del Montpeller.

 

 

I a l'equip occità li agradaria recuperar Benjamin Lecomte, que de fet es va donar a conèixer allà. Lecomte, tot i ser a la plantilla de l'Espanyol, pertany al Mònaco. L'equip del Principat voldria recuperar part dels 13.5 milions que va invertir en Lecomte l'any 2019 i que no li han donat pràcticament gens de retorn. 

I l'Espanyol, què?

En previsió que es tanqui aquesta cadena, l'Espanyol ja treballa per posar-hi una nova baula. L'equip blanc-i-blau compta actualment amb Álvaro Fernández, consolidat finalment com a titular, i amb Joan Garcia. Però mirarà d'incorporar un altre porter. I sembla que ja té fixat l'objectiu: es tracta de Fernando Pacheco, que juga a l'Almeria, però que és suplent. L'exporter de l'Alabès, de 30 anys, estaria disposat a sortir del club andalús i alguns mitjans ja han avançat que l'equip blanc-i-blau ha formulat una oferta de 1,5 milions d'euros per l'extremeny. 

El ball de porters ja està en marxa. Ara falta que totes les peces vagin caient segons el previst.

          

 

Anar al contingut