L'Espanyol buscarà porter al mercat d'hivern
Lecomte deixa de ser porter de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Benjamin Lecomte es desvincula de l'Espanyol

El porter francès, que estava cedit al club blanc-i-blau pel Mònaco, tornarà al Montpeller

Redacció Esport3Actualitzat

Benjamin Lecomte ha posat el punt final a una curta etapa com a porter de l'Espanyol. Aquests sis mesos han estat suficients perquè el porter francès, que va començar la temporada de titular, perdés aquesta condició després d'alguna actuació desafortunada i 14 gols encaixats en 10 partits. Lecomte, de 31 anys, tornarà ara al Montpeller, l'equip on es va donar a conèixer.

 

El club occità pagarà per ell uns 3 milions d'euros al Mònaco, el posseïdor dels seus drets, que l'havia cedit a l'Espanyol a principis de temporada. El cas de Lecomte s'inscriu en una operació múltiple provocada per la lesió de Manuel Neuer. La seva baixa de llarga durada va ser coberta fitxant Yann Sommer, porter titular del Borussia Mönchengladbach. Aquest equip, al seu torn, va fitxar Jonas Omlin, el porter titular del Montpeller.

 

 

L'Espanyol ja fa dies que té fixat el substitut de Lecomte. Es tracta de Fernando Pacheco, que justament milita a l'Almeria, tot i que no disposa de minuts. Un cop confirmada la sortida del francès, prioritzarà aquesta operació d'entre les que té pendents.

Anar al contingut