Marc Márquez tornarà a passar pel quiròfan
Marc Márquez tornarà a passar pel quiròfan (@shooterbikes)
MOTOGP

Marc Márquez deixarà la competició i tornarà a passar pel quiròfan

El cerverí, acompanyat d'Alberto Puig, ha afirmat que no està gaudint sobre la moto i necessita una nova intervenció, la quarta, a l'húmer

Redacció Esport3Actualitzat

Notícia inesperada a MotoGP. Marc Márquez tornarà a passar pel quiròfan just després del Gran Permi d'Itàlia. El pilot de Cervera deixarà la competició per operar-se de nou al braç dret per intentar solucionar els problemes de conducció que té Márquez. El mateix català ho ha avançat en una roda de premsa acompanyat d'Alberto Puig.

"El meu rendiment no està malament, però no és el que desitjo. No estic gaudint sobre la moto i hem valorat fer una nova intervenció al braç dret. Els metges ens han informat que l'òs està preparat i hem considerat que és el moment oportú."

"Tornar a obrir el braç no és el meu desig, però és el que necessito ara mateix. La meva conducció s'ha vist afectada i ho hem de solucionar."

L'objectiu, segons ha destacat Alberto Puig, és millorar el moviment de rotació extern del braç i fixar l'estabilitat de l'espatlla. Marc Márquez s'ha mostrat confiat a tornar el més aviat possible, però que la recuperació serà llarga. Aquesta serà la quarta operació que tindrà a l'húmer des de la seva lesió al Gran Premi de Jerez del 2020.

L'Honda de Márquez, en flames a la Q2

Bandera vermella al circuit de Mugello durant la Q2 de MotoGP d'aquest dissabte. Tot plegat, després que Marc Márquez ha patit un accident al segon revolt del traçat italià, que s'ha vist afectat per la pluja. La roda del darrere de la Honda ha perdut adherència i Márquez ha sortit disparat i ha caigut de manera violenta contra el terra. El mateix li ha passat a la seva Honda, que després de fer diverses voltes de campana, ha acabat impactant contra l'asfalt i s'ha incendiat.

Una situació que ha fet aparèixer la bandera vermella a la pista i ha fet parar la sessió de qualificació durant uns minuts. Tot i l'ensurt, Marc Márquez ha pogut tornar pel seu propi peu al box i ha continuat rodant amb la segona Honda a la represa de la sessió.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut