El Palau dels Esports de Riazor acollirà la pròxima edició de les Copes d'hoquei sobre patins (@FedPatinaje)
Hoquei patins

La Corunya, seu de les finals de Copa d'hoquei sobre patins

El Palau dels Esports de Riazor serà l'escenari de les dues competicions que es disputaran del 10 al 13 de juny

La ciutat de la Corunya serà la seu de la pròxima edició de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei sobre patins, que es disputaran del 10 al 13 de juny. La Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de la Corunya i el Deportivo Liceo per acollir conjuntament la competició de Copa. Serà la segona vegada en la història que es disputi una Copa del Rei i de la Reina d'hoquei patins conjuntament, amb el ferm objectiu de seguir promocionant les dues competicions de forma paral·lela.

L'escenari principal serà el Palau dels Esports de Riazor, que celebra el seu 50è aniversari i acollirà aquest torneig per quarta vegada després de ser seu el 1964, 1984 i 2009.

La Copa del Rei i la Copa de la Reina la disputaran els vuit primers classificats al final de la primera volta de la competició. Aquests han estat els equips que han obtingut el bitllet:

Copa de la Reina

- Magic Studio CP Manlleu, Cerdanyola CH, Telecable HC, CP Las Rozas, Generalitat HC Palau de Plegamans, CP Voltregà Stern-Motor, CHP Bigues i Riells i PHC Sant Cugat.

Copa del Rei

- Deportivo Liceo, Barça, Reus Deportiu, Recam Làser CH Caldes, CE Lleida Llista Blava, CP Voltregà Stern-Motor, CE Noia Freixenet i Garatge Plana Girona CH.

Anar al contingut