Fórmula 1

Kubica trenca el domini de Vettel i domina l'última sessió d'entrenaments lliures al GP del Brasil

Les previsions de pluja i mal temps marquen les hores prèvies de la sessió d'entrenaments oficials del Gran Premi del Brasil de Fórmula 1, que començarà a les cinc de la tarda. De moment, en els tercers i últims entrenaments lliures Robert Kubica ha trencat el monopoli de Sebastian Vettel i ha fet el millor temps per davant de l'alemany en un traçat bastant moll. Fernando Alonso ha acabat cinquè i Mark Webber ha estat onzè, tot i que els dos màxims favorits al títol mundial lluitaran de ben segur per assolir la "pole position" definitiva. Jaume Alguersuari s'ha hagut de conformar amb la quinzena posició.

Actualitzat
La pluja es pot convertir en la gran protagonista de la sessió de qualificació oficial del Gran Premi del Brasil de Fórmula 1. De moment, els últims entrenaments lliures s'han disputat amb la pista molla i la previsió per aquesta tarda és d'aigua. El polonès Robert Kubica ha fet el millor temps aprofitant que el traçat s'estava assecant, per davant de Sebastian Vettel i Lewis Hamilton. Fernando Alonso, l'únic pilot que té opcions matemàtiques de proclamar-se campió a Interlagos, ha acabat cinquè, mentre que Mark Webber, segon a la classificació del Mundial, ha estat onzè. Jaume Alguersuari, que ha estat quinzè, espera aprofitar les condicions adverses per poder entrar a la Q3 per primera vegada aquesta temporada.

Les prediccions meteorològiques auguren més pluja durant la disputa dels entrenaments oficials, que començaran a les cinc de la tarda hora catalana, i que poden convertir la qualificació en una autèntica loteria. Una vegada més, l'aigua pot fer la guitza a més d'un pilot i amb el títol mundial en joc els favorits hauran de tenir els nervis d'acer per no cometre cap errada que els pugui deixar molt endarrerits a la graella de sortida definitiva.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut