Koeman durant un entrenament
Koeman durant un entrenament
FUTBOL

Koeman: "Estic al cas dels rumors sobre els meus possibles substituts"

Ronald Koeman s'ha mostrat resignat amb el seu futur perquè considera que hi ha coses que no pot controlar i fa autocrítica en el sentit que ha d'aprendre a estar més tranquil per evitar que el sancionin

Imma Casares FerreiroActualitzat

Ronald Koeman ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit contra el Llevant de demà, diumenge, a les 16.15. Aquest cop sí que ha acceptat preguntes, però s'ha referit al comunicat que va llegir abans de viatjar a Cadis, en què demanava el suport de la directiva.

"Des d'aquell dia no ha passat res. A la tornada, a l'avió vam parlar amb el president del partit contra el Cadis, però no hi ha hagut res més."

De les paraules de Koeman se'n desprèn desencant amb la situació que està vivint i també resignació. Especialment perquè aquests dies està convivint amb rumors sobre possibles substituts, com ara Xavi Hernández o Robert Martínez.

"Últimament no llegeixo la premsa, però sé que hi ha rumors. L'únic que puc fer és guanyar partits i centrar la meva energia en coses que puc controlar."

Una de les coses que no pot controlar és el seu futur. A Koeman se li ha qüestionat si se sent sentenciat i ha respost amb un lacònic: "El president és l'home més important del club. Ell pot opinar. La meva feina és guanyar partits. La resta no m'interessa."

Koeman, sancionat, no podrà seure a la banqueta en el partit contra el Llevant i la seva reflexió al voltant d'aquest fet també ha estat interessant.

"Evidentment, m'agradaria ser a la banqueta, sobretot perquè és un moment complicat i necessitem els tres punts. Tinc arguments per queixar-me, però no hi guanyo res. Haig d'aprendre a estar més tranquil, però soc humà i de vegades és difícil acceptar segons quines coses."

Koeman avala Gerard Piqué quan el central es queixa de la falta de temps per preparar els partits i també hi coincideix en el punt de rebel·lia mostrat per Piqué sobre la necessitat de guanyar títols, perquè "en el fons, els jugadors volen el mateix que el cos tècnic, guanyar partits i títols".

L'entrenador neerlandès deixa entreveure que Gavi pot ser titular contra el Llevant perquè "és jove, però ha demostrat tenir lloc a l'equip", i també s'ha referit a les baixes, que bàsicament afecten l'atac de l'equip.

"Jo he acceptat moltes sortides de jugadors importants pel bé econòmic del club. Són jugadors importants difícils de defensar. I, pel que fa a la pèrdua de gol, hi ha jugadors que són efectius. Depay se sent responsable si no marca; no s'ha d'obsessionar. A Cadis vam generar ocasions, però és cert que ens costa crear-ne. No hem d'oblidar que en els últims temps hem perdut jugadors amb efectivitat."

 

 

 

Anar al contingut