Klay Thompson, sorprés, amb la torradora a les mans (Foto: imgur.com/user/RDollaz)
Klay Thompson, sorprès, amb la torradora a les mans (Foto: imgur.com/user/RDollaz)
Bàsquet

Klay Thompson, dels Golden State Warriors, no perd un partit des que va signar una torradora d'un aficionat

La història de la torradora i Klay Thompson és una de les més curioses de la temporada. Si els Warriors acaben guanyant la Lliga, ben segur que el propietari d'aquest petit electrodomèstic el pot vendre per un preu desorbitat... Per una torradora

Actualitzat

El 28 de febrer, els Golden State Warriors van viure un dels seus moments més crítics de la temporada. El seu gran fitxatge, l'aler Kevin Durant, es lesionava el genoll. L'ensurt inicial es va quedar finalment en un mes de baixa que el faria arribar just de forma al començament dels play-off. Sense la seva gran carta per recuperar l'anell de campions que van guanyar l'any 2015 de qui els van prendre l'any següent, els Cleveland Cavaliers de LeBron James, l'equip va encadenar una mala ratxa de resultats i van perdre aquella nit i quatre dels seus següents sis partits.

El 13 de març, el dia abans de jugar contra els 76ers de Filadèlfia, Klay Thomspon va viure un dels moments més insòlits de la seva carrera. Un aficionat li va demanar que li signés la seva torradora. L'escorta es va quedar ben sorprès. Sense saber com reaccionar uns segons, finalment va accedir a la petició. David Lee i Draymond Green també la van firmar.

Klay Thompson signed my toaster

I, llavors, la seva sort va canviar. Els Warriors van guanyar als Sixers, als Magic, als Bucks, als Thunder, i així fins a 14 victòries. El 10 d'abril van perdre davant dels Utah Jazz, en la que ha estat la seva última derrota fins ara. Un rècord global de 27 a 1 des que Thomspon va firmar la torradora que ha portat l'equip a ser el primer a arribar invicte a unes finals (12-0) des que es va decidir que totes les eliminatòries dels play-off fossin al millor de set.

Aquella derrota del 10 d'abril davant dels Utah Jazz presenta una peculiaritat: Dels tres homes que van firmar la torradora, l'únic que no va jugar va ser Klay Thompson. De fet, aquell va ser l'únic dels 28 partits de la sèrie on no ha participat. Seguint aquesta curiosa lògica, en realitat no estaríem parlant de la ratxa dels Warriors, sinó de la de Thompson.

Si els responsables dels Golden State Warriors creuen en la superstició, la quadratura dels astres, la màgia dels números i qualsevol altre clau mística, o si simplement són partidaris de no tocar una cosa quan funciona, ja poden tenir clar el secret per guanyar l'anell d'aquesta temporada: que Klay Thompson no es torni a perdre cap altre partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut