Josu Urrutia, durant l'entrevista amb socis i aficionats de l'Athletic (@AthleticClub)
Futbol

Josu Urrutia: "Haurem de tenir una conversa per veure si Valverde és l'entrenador adequat per a l'any que ve"

El president de l'Athletic Club ha admès en una entrevista amb socis i aficionats del club basc que té una conversa pendent amb l'actual tècnic per decidir si es veu amb cor de seguir en el càrrec la pròxima temporada

Actualitzat

El president de l'Athletic Club, Josu Urrutia, ha instat la decisió sobre la continuïtat d'Ernesto Valverde com a entrenador de l'equip bilbaí a una "conversa" entre les dues parts per comprovar si el tècnic "es veu" una temporada més al capdavant dels lleons i si el club el veu fort per continuar en el càrrec.  

"Haurem de tenir una conversa per veure si Ernesto és l'adequat per a l'any que ve, si ell també s'hi veu i nosaltres entenem que està fort. El que surti d'aquesta conversa ho farem públic i veurem si Ernesto és l'entrenador o una altra persona", ha explicat Urrutia en una entrevista publicada pels mitjans del club amb respostes a preguntes de socis i aficionats.

Preguntat sobre si José Ángel 'Cuco' Ziganda, tècnic del filial des de la seva arribada a la presidència ja fa sis anys, estaria preparat per ser el pròxim entrenador del primer equip en cas que Valverde, un dels noms que sona amb més força per agafar el relleu de Luis Enrique al Barça, no continuï, Urrutia ha afirmat que ell no és partidari d'anticipar-se a "situacions que hagin de venir".

"Ernesto fa quatre anys que és amb nosaltres. Va venir amb un contracte de dos anys, vam tenir converses per renovar el tercer i el quart i haurem de tenir una conversa per veure com es troba i si és el millor entrenador per a l'any que ve o no. Però és una conversa que s'ha de fer, com els anys anteriors. De moment, Ernesto està centrat que l'equip segueixi rendint a aquest nivell i veurem què passa", ha aclarit.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut