Bàsquet

Jordi Robirosa presenta el seu primer llibre, en què repassa les vivències de 20 anys seguint l'NBA

Vint anys seguint les finals de l'NBA i viatjant per tot el món per transmetre partits de bàsquet donen per a moltes vivències. Especialment si qui les viu, com és el cas de Jordi Robirosa, responsable de la secció de bàsquet de Televisió de Catalunya, sap traslladar-les al paper amb rigor i gràcia per extreure'n lliçons professionals i fins i tot vitals. "A prop de les estrelles de l'NBA", el llibre resultant d'aquesta combinació, ha estat presentat en societat, a la llibreria Bertrand de la Rambla Catalunya de Barcelona. L'assistència va ser tot un èxit, i va superar totes les expectatives.

Actualitzat
Robirosa va estar ben flanquejat a l'acte de presentació: a més del seu inseparable company de transmissions Nacho Solozábal, hi van participar Mònica Terribas, directora de Televisió de Catalunya, i Anna Pruna, secretària general de l'Esport de Catalunya.

Amb pròleg de Marc Gasol, que encara ha d'escriure les seves millors pàgines a l'NBA, el llibre de Jordi Robirosa està indicat especialment per a tres tipus de persones: els aficionats al bàsquet, perquè tot el llibre gira, com és evident, al voltant d'aquest esport; els estudiants de periodisme, perquè s'hi desgranen alguns trucs d'un "gat vell" de la professió; i totes les persones a qui agradi gaudir d'un llibre ben escrit, perquè aquest és el cas.
Anar al contingut